Google Analytics İzleme

12 Aralık 2011

Blog Yazarlari İçin Live Writer

 yıllardır yaptığı her işte bir şekilde eleştiri alan bir firma. Bugün ben eleştirmeyeceğim aksine övgüler yağdıracağım (Microsoft far keder belki hehehe) Blog yazarlarının en büyük dertlerinden biriside bloglarına gönderecekleri yazılarını hazırlarken kullanacakları editörlerdir.
Ne hikmetse, çok özen göstermez firmalar blog editörlerine, çoğunlukla bu editörler yetersizdir ve üçüncü parti yazılımlar arasından da şu ana kadar çok hoşuma giden bir tane çıkmamıştır. Taki 'ı deneyene kadar, yani hem Microsoft ürünü, hem mevcutların en iyisi üstüne bir de ücretsiz, daha ne istiyoruz ya.
Şakayı bir tarafa bırakırsak 'da yazdığım için en büyük sıkıntılardan birisi içeriğinize tablo eklemektir. Live Writer ile bu çok kolaylaştırılmış, Microsoft Word'de çalışır gibi işinizi yapıyorsunuz ve tablonuz sorunsuz olarak hazır.
Bir diğer artısı yazım denetimi cidden güzel çalışıyor, ve sizi ciddi bir yükten kurtarıyor.
Ping servislerine erişim çok kolaylaştırılmış, anında yeni yazılarınızı, istediğiniz servislere haber verebiliyorsunuz.
Resimlerle çalışmak aynı şekilde çok kolaylaştırılmış. Siz sadece ekleyip sağ taraftaki panelden gerekli açıklamaları giriyorsunuz.
Bağlantı (köprü ekleme) çok sezgisel hale getirilmiş.
Microsoft kullanımına aşina iseniz, blog editörü arıyor ve bulduklarınız sizi tatmin etmiyor ise, gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir editör, mutlaka Live Writer'ı deneyin.

Alıntıdır.

Hiç yorum yok: